Chris Brown kitálal – ezért verte össze Rihannát

Chris Brown kitálal – ezért verte össze Rihannát

Chris Brown kitálal – ezért verte össze Rihannát bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Chris Brown nemrég először szólalt meg a 2009-ben történő botrányos ügyéről, amikor megütötte akkori barátnőjét, Rhannát.
Az énekesnőt a verés után kórházba kellett szállítani, Chris Brownt ezután öt év próbaidőre és hat hónap közmunkára ítélte a bíróság. Mint kiderült, az egész balhé egy lány miatt tört ki a Grammy-gála előestéjén lévő bulin. További részleteket a fenti videón talál, az énekes elmondja, mi történt azon az estén.

Chris Brown most először szólalt meg a 2009-es üggyel kapcsolatban. A rapper 2009-ben úgy megverte Rihannát, hogy kórházba kellett szállítani, ami után öt év próbaidőre és hat hónap közmunkára ítélték a férfit. Mint kiderült, az egész balhé egy lány miatt tört ki a Grammy-gála előestéjén lévő bulin. Rihanna teljesen kiakadt, amikor meglátta a nőt, akivel jóval korábban Brown kavart. Mivel az énekesnő elkezdett sírni, ezért úgy döntöttek, hogy inkább haza mennek a buliról. Amikor beszálltak a kocsiba, Rihanna talált ettől a bizonyos nőtől egy olvasatlan üzenetet a rapper telefonján, mely szerint részt vesz a partin. Az énekesnő annyira kiakadt, hogy elkezdett üvöltözni, lökdösődni és rugdosni a rappert – írja a Daily Mail.

“Ezután én tényleg megütöttem őt” – mondta Brown. Ököllel csapta arcon a barbadosi énekesnőt, ezért annak felrepedt a szája. Rihanna az ütéstől csak még pipább lett, el akarta venni Brown telefonját, hogy kidobja a kocsi ablakán, de ezt a rapper nem hagyta, ezért az énekesnő megmarkolta a férfi tökeit, Brown pedig ezután megharapta a nőt, majd elhajtott egy közeli parkolóba, ahol félreállt.
“Szerettem a barátnőmet, nem akartam bántani” – mondta a videóban szomorú hangon a rapper.

Facebook Comments
Ezmin

A szerző:

Back to Top